Navigam plictisit pe internet zilele trecute când, dintr-o dată, am ajuns în partea mai întunecată a acestuia, și-anume pe un forum de discuții între mămici. De ce am zis ”partea mai întunecată”? Pentru că discuțiile de acolo sunt absolut incredibile. Pornesc de la banalele ”ce are copilul când plânge” și ajung până la lucruri de genul ”cum îți dai seama că un copil este diavol”.

Astăzi vom vorbi despre ceva aflat cât de cât în emisfera normală, căci dacă v-aș scrie ce-am citit la topicul despre copiii posedați cred ca nu ați mai vizita blogul prea curând. Serios. :))

Așadar era un topic în care se dezbătea subiectul jocurilor video pentru copilași. La ce fel de jocuri ar trebui să aibă acces cei mici, cum le influențează acestea creierul și dezvoltarea și alte astfel de lucruri. De aici mi-a venit și ideea pentru articolul de astăzi.

Părerile erau împărțite: apăruseră mămici prăbușite în ambele emisfere însă să găseau pe ici, pe colo și specimene cu o gândire normală. Cum erau cele ”prăbușite”? Ei bine, o tanti ne povestea cum a citit ea pe nu știu unde că jocurile sunt mâna diavolului și copiii nu trebuie să aibă acces niciodată la așa ceva, că doamne ferește îi atinge necuratul.

Am râs cu lacrimi când am citit prima dată destăinurile doamnei. Cea de-a doua era în partea opusă, spunând tuturor cu mâna pe inimă ca ea îi dă copilului jocuri din toate categoriile (inclusiv horror si +18) pentru a-l obișnui de mic cu viața adevărată. Da, acest lucru m-a asigurat că nu voi mai intra prea curând să citesc un forum de mămici.

Lăsând deoparte nebunele și odraslele lor, probabil viitori nebuni în urma unei astfel de educații, vreau să vă spun că mie-mi plac foarte tare jocurile de genul ”Brain Training”. Nu vă gândiți că un astfel de joc te face mai deștept peste noapte, dar cel puțin simt că-mi pune puțin creierii în funcțiune. Le recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Elemente importante care nu trebuie să lipsească din paginile unui site

lun nov. 8 , 2021
In functie de informatiile pe care le prezinti si de specificul site-ului tau sunt mai multe elemente intr-un site pe care ar trebui sa le […]