Descopera cum poti difuza muzica prin intermediul boxei tale conectate Google Home fara sa fii nevoit sa te inscrii la un serviciu de streaming.

Pentru a profita din plin de boxa Google Home este necesar sa te inscrii la un serviciu de streaming precum Google Play Musique, YouTube Music Premium, Deezer sau Spotify. Cu toate acestea, anul trecut Google a inceput sa puna la punct o boxa vedeta facand-o in cele din urma compatibila cu Bluetooth. In plus, din aprilie 2019 Google Home se ocupa in mod gratuit de aplicatia YouTube Music, finantata prin intermediul publicitatii. Astfel, aceasta noua formula iti ofera accesul la playlist-uri dintr-un anumit gen de muzica insa fara sa scapi de anunturile suparatoare. Aici este vorba despre un compromis destul de bun, mai ales pentru utilizatorii ocazionali.

In acest articol va explicam cum poti asculta muzica gratuit de pe Google Home.

Dupa cum spuneam si mai sus, datorita aplicatiei YouTube Music este acum posibil sa asculti muzica gratuit de pe Google Home. Daca esti pe Android atunci deschide pur si simplu aplicatia Google Home si, odata ce ai ajuns pe pagina de pornire mergi la Adauga dupa care Administrare Servicii si Muzica si Video. Selecteaza apoi YouTube Music « Serviciu Gratuit Disponibil ». Daca esti pe iOS deschide Google Home si mergi la contul tau dreapta jos dupa care pe Muzica dupa care selecteaza YouTube Seriviciu Gratuit Disponibil. De notat este faptul ca utilizarea este putin limitata deoarece nu poti alege titluri specifice ci doar un anumit gen de muzica.

Creeaza o lista de lectura inGoogle Play Music
Google Play Music este o aplicatie gratuita care se poate descarca de pe Google Play Store sau App Store. Cu toate acestea, fara inregistrare cu un abonament – care costa incepand cu 9,99 euro pe luna- Google Home nu ofera posibilitatea de a asculta muzica direct de pe aplicatie. Pentru a beneficia de o ascultare gratuita a muzicii solutia ar fi sa mizezi pe playlist-uri deja inregistrate. Pentru a configura un playlist, deschide aplicatia si in biblioteca muzicala cauta o melodie pe care vrei sa o adaugi. Da click pe cele trei puncte din dreapta si selecteaza Adauga in playlist. Mergi apoi la Playlist nou si da-i un nume apoi da click pe creaza o lista.

Asculta radio in streaming pe Google Home
Google Home iti permite sa difuzezi muzica in continuu prin intermediul serviciilor de radio online precum RTL sau NRJ. Pentru a activa aceste servicii trebuie doar sa spui Ok Google, play (numele postului radio).

Castingul muzicii pe Google Home
Google Home este compatibila cu Bluetooth precum si cu Chromecast. Atunci daca telefonul tau sau tableta este si el compatibil poti folosi fara probleme aceasta functionalitate. Pentru asta, verifica intai si intai daca aparatul si boxa Google Home sunt conectate la aceeasi retea WiFi. Apoi, deschide aplicatia de streaming dupa care da click pe icoana Cast dupa care selecteaza Google Home pentru a lansa citirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Cum folosim WhatsApp pe un PC?

Dum apr. 18 , 2021
Aplicatia de mesagerie instant integreaza o functionalitate care ne permite sa trimitem si sa primim mesaje direct de pe computer. Jonglatul intre laptop si smartphone […]