Este cat se poate de frustrant sa citesti ca smartphone-ul tau beneficiaza de un update sau orice alt tip de ameliorare de software insa atunci cand vrei sa instalezi actualizarea respectiva aceasta nu apare pur si simplu. Din fericire, in ceea ce priveste telefoanele Huawei si Honor, o aplicatie permite reglarea acestei probleme. Iata tot ce trebuie sa stii.

Actualizari rapide pentru smartphone-urile Huawei si Honor datorita Firmware Finder
Daca ai un telefon de la Huawei sau Honor atunci poti folosi o aplicatie pentru a beneficia de ultimele actualizari. Aceasta aplicatie functioneaza in egala masura si pe modelele celor doi fabricanti importate din China, adica cu un ROM chinezesc. Linisteste-te nu este nevoie sa iti routezi aparatul sau sa faci alte actiuni daunatoare aparatului. Insa, trebuie sa fii constient de faptul ca folosirea acestei aplicatii vine cu unele riscuri.

Cum sa instalezi actualizarile prin intermediul Firmware Finder
Actualizarea manuala prin intermediul Firmware Finder este destul de simpla insa este important sa urmezi cu strictete instructiunile pentru a evita surprizele neplacute. Trebuie sa incarci complet aparatul, sa te asiguri ca beneficiaza de o conexiune WiFi rapida si, bineinteles, sa te asiguri de faptul ca ai suficient timp la dispozitie pentru instalare.

Intai si intai trebuie sa descarci aplicatia Firmware Finder din magazinul Google Play. La prima pornire trebuie sa confirmi autorizarile si, odata acest lucru facut, vei ajunge la un nou ecran. Aplicatia recunoaste apoi automat telefonul Honor sau Huawei. Daca dintr-un motiv sau altul acest lucru nu se intampla trebuie sa dai click pe simbolul + pentru a adauga telefonul manual. Poti face acest lucru din Setari.

Cum sa alegi cea mai potrivita varianta si sa o descarciDupa ce ai ales smartphone-ul vei ajunge la un alt ecran. Actualizarile pentru aparat sunt afisate intr-o maniera cronologica, tu esti cel care va alege versiunea pe care vrei sa o instalezi. Acest lucru te va conduce spre un nou ecran. Vei gasi astfel un changelog de la Huawei. Cu optiunea Download poti descarca fisierul insa este important sa verifici daca firmware-ul este facut pentru versiunea actuala a aparatului. Pentru asta, ai Check Firmware Acces si With IMEI. De notat este faptul ca uneori trebuie sa treci printr-o versiune intermediara pentru a putea instala aceasta noutate. Odata firmware-ul verificat si certificat pentru smartphone, poti descarca fisierele. In momentul in care descarcarea este finalizata trebuie sa convingi smartphone-ul ca actualizarea vine de la un server. Pentru asta, intra in setarile WiFi si tine apasat pe reteaua cu care smartphone-ul este conectat. Introdu apoi urmatoarele date:
-Hostname : localhost
-Port : 8080

Inregistreaza schimbarile dupa care revino la Firmware Finder. Cauta optiunea In App Proxy dupa care confirma cu Ok. Astfel, Firmware Finder este considerat un server care furnizeaza actualizari. Mergi la Actualizarea sistemului din Setari si cauta o noua actualizare si vei gasi actualizarea ta. Daca dintr-un anumit motiv Firmware Finder a descarcat un firware nepotrivit smartphone-ul va refuza instalare. Daca toate datele sunt corecte atunci totul se va derula fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Cum se poartă fusta lungă? Idei de ținute care să te inspire

Dum apr. 18 , 2021
Fusta lunga este cea care pune in valoare silueta, adaptandu-se in acelasi timp tuturor tendintelor. Cum se poarta fusta lunga, mai ales in aceasta vara? […]