In functie de informatiile pe care le prezinti si de specificul site-ului tau sunt mai multe elemente intr-un site pe care ar trebui sa le ai in vedere. Le vom enumera si noi pe cele mai importante.

Butoanele de share
Fiecare pagina de pe site ar trebui sa aiba butoane de share pe retelele de socializare. Astfel, in momentul in care un utilizator gaseste continutul tau util si simte nevoia sa il arate si altora va putea foarte usor sa faca acest lucru apasand butonul de share. In acest mod castigi vizualizari in mod natural fata ca tu sa faci eforturi suplimentare, pentru ca articolul tau va fi vazut si de o parte din prietenii persoanei care tocmai a distribuit continutul tau.

Formularul de contact
Formularul de contact trebuie sa existe cel putin pe pagina de contact, dar il poti pune si in zona de footer a fiecarei pagini. Astfel, facilitezi contactul persoanelor care iti viziteaza site-ul cu firma ta. Vei putea afla nemultumirile clientilor, intrebarile pe care acestia le au, sugestiile pe care vor sa ti le faca si poti tine cont de toate aceste informatii pentru a iti imbunatati serviciile. De asemenea, poti publica testimonialele pe care ti le lasa si ii poti incuraja sa iti lase mesaje.

Bara de cautare
In special in magazinele online sau in publicatiile de genul revistelor si ziarelor online este important ca utilizatorul sa poata filtra continutul. Pune o bara de search care sa ii ajute pe utilizatori sa gaseasca paginile relevante din site-ul tau pentru nevoile personale. Cautarea se va face semantic si utilizatorul va primi in rezultate doar ceea ce il intereseaza.

Acestea sunt doar cateva elemente importante care nu pot sa lipseasca de pe paginile unui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Ce așteptări au turiștii ce vizitează Nisa pe Coasta de Azur

mar nov. 16 , 2021
Cu greu poate surprinde cineva in cuvinte frumusetea orasului Nisa, situat in zona de sud-est a Frantei pe coasta Marii Mediterane si la poalele Muntilor […]