Smartphone-urile Lite de la Huawei sunt extrem de populare. Este un lucru de inteles deoarece unele ofera functionalitati asemanatoare smartphone-urilor din gama premium la un pret mult mai accesibil. In cele ce urmeaza va vom prezenta principalele diferente dintre doua modele de la Huawei, P30 Lite si P20 Lite.

Evolutii enorme
Sa incepem cu aspectul exterior. Designul celor doua smartphone-uri este bazat pe modelul Pro al seriei. Cele doua modele sunt din plastic, eleganta simpla al lui P20 Lite pare putin mai matura decat cadrul din plastic stralucitor al succesorului sau. Ambele folosesc un ecran LCD si nu unul OLED. Seria Lite a clasei P a facut mari progrese in ceea ce priveste camera foto si nu numai gratie a unei a treia camere in partea din spate a lui P30 Lite. Calitatea imaginii a fost imbunatatita in mod considerabil de catre noul senzor principal de 48 MP.

Huawei a pastrat un punct pozitiv al lui P20 Lite si pe P30 Lite si anume bateria. Capacitatea este fara indoiala mai mare insa trebuie sa alimenteze un ecran mai mare si un procesor mai puternic decat modelul de anul trecut. Cele doua smartphone-uri Lite ofera un timp de executie foarte bun. In ambele cazuri, trebuie sa uiti de functii de lux precum reincarcarea fara fir.

Caracteristici tehnice similare
In termeni de performanta, cele doua smartphone-uri de la Huawei nu se numara printre cele mai bune de pe piata insa in aceasta gama de pret putem spune ca nu gasim mai bune. Kirin 710 a lui P30 Lite este mai puternic decat Kirin 659 a lui P20 Lite ceea ce se remarca in viata de zi cu zi. Noul model este bineinteles mai rapid decat modelul din 2018. Niciunul din cele doua telefoane nu te va dezamagi in privinta ecranului. Asta deoarece telefoanele permit ajustarea temperaturii de culoare si alte lucruri, in functie de preferintele personale ale fiecarui utilizator in parte. Gratie functiei avansate de control a temperaturii, care reduce temperatura din punctele fierbinti de pe ecranul telefonului cu pana la 36,6 grade Celsius, jocurile ruleaza fara probleme, la rece. Este un lucru de apreciat mai ales in aceasta gama de pret. Functia de editare video cu IA poate sa identifice fete si poate genera o serie de marcaje video pentru fiecare persoana in parte pentru ca utilizatorul sa economiseasca timpul si eforturile necesare editarii.

EMUI are o multime de fani
Software-ul dezvoltat de Huawei, EMUI a castigat o multime de fani. Schimbarile in raport cu Android Stock sunt evidente. In plus, Huawei a imbunatatit in mod considerabil aprovizionarea in ceea ce priveste actualizarile, securitatea lunara ceea ce garanteaza faptul ca telefoanele de la Huawei raman in pas cu actualizarile. P30 Lite este putin mai recent si probabil va avea parte de actualizari mai importante decat P20 Lite. EMUI 9.0 este cel care optimizeaza transmiterea comenzilor, comenzi care se realizeaza mult mai rapid si mult mai eficient, prin intermediul unei tehnologii predictive cunoscute sub numele de IA.

Oricum ar fi ambele smartphone-uri sunt bune, oricare ar fi decizia pe care o iei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Nutriție - alimentele care trebuie să fie consumate împreună

Dum apr. 18 , 2021
Anumite alimente merg de minune impreuna. Deci daca vei consuma impreuna anumite alimente, le vei potentializa beneficiile si vei asimila mai usor si mai bine […]