Manifest sezonul 2 – un prim teaser scurt dezvăluit… cu o mulțime de întrebări

La mai putin de un an de la difuzarea sa de canalul NBC in SUA, Manifest a fost reinnoit pentru un sezon cu numarul 2. Care se dezvaluie incetul cu incetul prin intermediul unor teasere. Unul scurt (chiar foarte scurt) cu Melissa Roxbourgh (Michaela), Josh Dallas (Ben) si Jack Messina (Cal) tocmai a fost difuzat si care ii va intriga fara indoiala pe multi din fanii serialului.

Sezonul 1 al serialului Manifest ne-a lasat cu un numar mare de intrebari si cu multe teorii – extraterestri, Triunghiul Bermudelor, o gaura neagra, un complot al guvernului…ce s-a intamplat cu adevarat cu pasagerii zborului 828 al companiei Montego Air, al caror moarte este programata pentru data de 2 iunie 2024? Speram ca sezonul 2 al serialului, difuzat pe NBC in SUA si pe TF1 in Franta va veni cu raspunsurile mult asteptate.

Sezonul 2 al serialului Manifest se dezvaluie printr-un teaser scurt. Pentru moment, putine sunt informatiile dezvaluite despre noul sezon al serialului Manifest insa pentru ca asteptarea sa para mai putin lunga canalul american a dezvaluit un teaser extrem de scurt in care Michaela, Ben si Cal se regasesc din nou in faimosul avion. De ce ne aflam din nou in zborul 828 ? intreaba panicat personajul lui Melissa Roxbourgh inainte ca nepotul sau sa ii spuna sa salveze pasagerii. Sa fie Michaela cheia pentru a strapunge acest mister si pentru a descoperi ce s-a intamplat cu adevarat in urma cu cinci ani ?

In acest teaser de 23 de secunde il descoperim si pe Zeke in aparatul de zbor. Sa fie vorba despre un flashback sau este un indiciu pentru a ne face sa credem ca personajul lui Matt Long a supravietuit impuscaturii ce a avut loc in timpul conflictului pe care l-a avut cu Jared ? Pe scurt, acest teaser ne lasa cu o multime de intrebari, ne baga in ceata. Vestea buna este aceea ca s-a anuntat data difuzarii sezonului 2 al serialului Manifest – primavara anului 2020. Da, mai este pana atunci…

Primavara anului 2020, adica la peste un an de la difuzarea primului sezon. Data exacta a difuzarii nu este inca cunoscuta insa putem paria ca prin martie-aprilie va incepe difuzarea acestui nou sezon. Manifest se indreapta cu pasi repezi spre un destin in genul serialelor Timeless sau Revolution ? Iata inca o intrebare la care trebuie sa raspundem…

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *