Netflix dezvăluie Into the Night, prima producție belgiană marca Netflix

Cele sase episoade ale acestui serial science-fiction vor fi difuzate incepand cu anul 2020.

Este o premiera pentru Netflix. Serviciul de streaming american a anuntat de curand ca urmeaza sa produca un serial made in Belgia intitulat Into the Night. Cele sase episoade ale serialului vor fi realizate de catre Inti Calafat si Dirk Verheye, care s-au ocupat deja de fictiunea Over Water, difuzata pe canalul olandez Een. Un prim teaser a fost postat pe contul de Twitter al Nettlix alaturi de unul din cele mai simple synopsis-uri existente – un grup de persoane trebuie sa ramana la bordul unui avion pentru a supravietui de soare care a devenit mortal.

Jason George, producatorul unor seriale precum Narcos si Scandal este creatorul si scenaristul principal al acestei productii made in Belgia. Realizatorul Tomek Baginski care a colaborat pentru jocurile video The Witcher si viitorul serial adaptat dupa acest joc video va fi in egala masura producator executiv. Distributia serialului va fi una internationala conform site-ului Deadline cu actori veniti din Belgia, Franta, Italia sau Germania.

Putem afirma faptul ca in domeniul science-fiction Netflix s-a bucurat deja de succes intre Stranger Things, Black Mirror sau Lost in Space. O lista de reusite care incita la optimism celebra platforma de streaming care vrea sa “recidiveze” si in Belgia. Pentru inceput, un serial care se intereseaza de un grup de pasageri care se afla la bordul unui avion. Acestia din urma trebuie sa faca fata unei provocari, sa ramana la bordul aparatului pentru a reusi sa supravietuiasca de soare, care se pare ca s-a transformat intr-o amenintare mortala pentru orice forma de viata, nu doar pentru om. Trailerul postat de Netflix pe Twitter se dovedeste a fi destul de violent, cu o muzica foarte bine aleasa de altfel.

Dupa cum spuneam mai sus, primul sezon al serialului Into the Night numara 6 episoade. Chiar daca serialul nu va fi difuzat mai devreme de anul 2020, Netflix a inceput sa dezvaluie deja informatii si imagini cu aceasta noua productie made in Belgia. Pentru cei care vor sa afle mai multe lucruri despre aceasta productie, va marturisim ca este o adaptare dupa The Old Axolotl, care a fost publicat in anul 2015 de catre polonezul Jacek Dukaj. Un roman care nu a fost tradus in limba franceza dar de care anglofonii pot profita din plin. Vom regasi o distributie internationala, atata stim pentru moment, inca nu a fost dezvaluit niciun nume. Galeria de personaje va miza pe eclectism, cu mai multe clase sociale, de la cei mai tineri la cei mai batrani, cu civili sau militari, vom regasi in aceasta noua productie marca Netflix tot felul de personaje.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *