Peisaje extraordinare – cele mai frumoase trasee de trekking

Vrei ca in urmatoarele calatorii sa descoperi cele mai frumoase peisaje din lume? In acest caz, trebuie sa alegi cele mai frumoase drumetii pe cele mai extraordinare trasee petnru trekking. Unele sunt mai scurte, altel destul de dificile, dar toate ofera perisaje superbe si mai ales, satisfactia scopului atins.

Turul Manaslu, Nepal. Manaslu este un masiv foarte frumos, cel mai adesea destul de neglijat insa. Lumea prefera sa ajunga pe muntii vecini, gen Annapurna. Pacat insa. Peisajele sale sunt fabuloase, vei trece prin vai si satucuri traditionale si vei infrunta cheile Larkya La, aflate la peste 5000 de metri altitudine. Deschide ochii. In jurul tau se afla numeroase varfuri care ajung pana la 7000 de metri.

Drumul Incasilor, Peru. Traseul de trekking cel mai popular din Peru te va face sa treci prin cele mai verzi paduri, jungle subtropicale si nenumarate ruine incase inainte de a ajunge in sfarsit la Machu Picchu, minunata cetate pierduta a incasilor.

Cetatea pierduta, Columbia. Cetatea Pierduta sau Ciudad Perdida, este vechea cetate a poporului Tayrona care se afla in jungla Sierra Nevada de Marta, in partea de nord a tarii. Pe drum, vei putea dormi in hamac, si te vei intalni cu localnici din satucurile traditionale. Traseul de trekking de aici trece prin jungle luxuriante, cursuri de apa si nenumarate trepte, inainte de a ajunge la ruinele Teyuna.

Kilimanjaro. Visul suprem al celor care adora sa faca drumetii pe cele mai frumoase trasee de trekking, Kilimanjaro este cel mai inalt varf din Africa. Exista aici peste 10 poteci pentru acest trekking mitic, calea Machame fiind cea mai spectaculoasa. Trece printr-o padure spectaculoasa,ofera panorama fabuloase cu vulcani, traverseaza ghetari, un canion si numeroase cascade. De neuitat cu adevarat.

Cape Wrath Trail, Scotia. O drumetie fantastica, mai ales pentru cei care sunt obisnuiti cu acest tip de traseu. Lung de peste 300 de km, este cea mai lunga poteca din Regatul Unit si atrage turisti din lumea intreaga. Poteca incepe la Fort William si ajunge la Cape Wrath prin cele mai salbatice regiuni din Scotia. Lasa-te purtat de grandoarea din Highlands!

Ruta Panoramica Zillertal, Austria. Regiunea Tyrol Austria este magnifica pentru drumetii. Ruta Panoramica Zillertal ofera cele mai suprinzatoare peisaje si de aici poti ajunge prin cele mai frumoasa satucuri, Ried, Kaltenbach, Aschau, Hippach si Zellbergen.

Muntele Roraima, Venezuela. Vei descoperi aici o fauna si o flora unica, splendida, unele specii neputand fi gasite altundeva in lume. Daca vrei sa iesi de pe potecile batatorite, acest traseu pentru trekking este ideal.

Parcul National Sarek, Suedia. Un spectacol minunat te asteapta aici- torenti, varfuri de munte, vai glaciare, peisajele fiind cu adevarat senzationale. Este cel mai mare parc national de aici, care nu poseda deloc o infrastructura.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *