Amy Adams, actrita din “Sharpe Objects” este vedeta noului thriller Netflix care te va tine in suspans, cu nervii intinis la maximum si te va face sa devii paranoic.

The Woman In The Window este deci filmul horror pe acare trebuie neaparat sa il vezi in viitorul apropiat si care te va face sa devii putin cam paranoic. Amy Adams merita cu prisosinta un Oscar. Este una din cele mai talentate actrite ale momentului si a ales cele mai bune proiecte in ultimii ani.

Acest film este bazat pe cartea lui A. J. Finn. Este o poveste care are multe in comun cu Gone Girl, in care Rosamund Pike face toata lumea sa creada ca sotul a asasinat-o.

Ce ne spune synopsisul oficial? Un psiholog pentru copii, Dr. Anna Fox, care sufera de agorafobie, traieste izolata in casa sa din New York si isi petrece marea majoritate a timpului spionandu-si vecinii.

Leaga o prietenie totusi, cu Jane Russell care se muta cu familia sa in cladirea din fata. Viata sa este insa data peste cap, atunci cand, uitandu-se ca de obicei pe fereastra, Anne vede la vecini ceva ce nu ar fi trebui sa vada niciodata… si ajunge sa il suspecteze pe vecinul sau ca a avut de-a face cu disparitia lui Jane.

Dar oare ce trebuie sa faci pentru a dovedi ca ai dreptate, cand toata lumea te face sa te inodoiesti si cand aparentele par inselatoare?

Thrillerul Netflix este plin de suspans si este in acelasi timp si o drama intensa care se joaca cu mintea noastra si care ne face sa ne indoim de tot ceea ce stim. Ne face sa ne indoim de personajul principal, de ceea ce a vazut sau crede ca a vazut, pare la un moment dat o femeie isterica impinsa din spate de paranoia si vede lucruri care nu exista. Dar oare chiar asa este?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

The Last Journey of Paul W.R (2021)

sâm sept. 4 , 2021
Pentru primul sau film, Romain Quirot ne scufunda intr-o lume post-pocaliptica in timp ce o Luna Rosie provoaca eradicarea speciei umane. Un om, Paul W.R, […]