Zodia ta în zodiacul egiptean

Cu totii stim faptul ca zodiacul numara 12 semne astrologice. Fiecare din ele corespunde unei perioade de 30 de zile dintr-un an. Insa, in zodiacul egiptean schema este cu totul si cu totul alta. Acesta din urma isi are originea in astrologia greaca si babiloniana, avand cu toate acestea un ciclu particular. In astrologia egipteana unele semne astrologice pot interveni mai mult decat o data intr-un an, chiar de patru ori. Cu toate acestea, frecventa lor nu afecteaza cu nimic semnele astrologice. La fel ca celelalte semne ale zodiacului, zodiacul egiptean numara si el 12 zodii. Descopera in acest articol ce zodie esti si cum iti influenteaza personalitatea.

Nil : 1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 01-7 noiembrie si 18-26 noiembrie
Conform zodiacului egiptean, daca esti nascut in aceasta perioada esti genul afectuos, iubitor si linistit. Esti o persoana sociabila. Asemeni Nilului, esti un temperament calm, bland si esti un fin observator.

Amon-Ra : 08-21 ianuarie, 01-11 februarie
Amon-Ra este unul din cei mai importanti zei din mitologia egipteana. Este zeul soarelui, al universului si a tot ceea ce contine acesta. Daca esti nascut in aceasta perioada inseamna ca esti un lider innascut. Optimismul si curiozitatea ta te determina sa afli mai multe din mai multe domenii de interes. Generozitatea face din tine o persoana umanista.

Mout : 22-31 ianuarie, 08-22 septembrie
In mitologia egipteana Mout este mama zeului lunar Khonosu. Acestuia i se atribuie o multime de calitati, hranitoare si de afectiune. Daca esti nascut in acest semn astrologic inseamna ca vei fi un parinte bun. Din pacate, ai si un punct slab : emotiile intense care te pot face vulnerabil.

GEB: 12-29 februarie, 20-31 august
Geb este fiul zeului aerului (Shou) si a zeitei apei (Tefnout). De altfel, este el insusi zeul pamantului. Drept urmare, poate fi vazut drept un punct de mediere intre cer si pamant. Cei care sunt nascuti pe aceasta data sunt extrem de empatici si sensibili. Sunt atenti nu doar la propriile lor emotii ci si la emotiile celor din jurul lor.

Osiris: 01-10 martie, 27 octombrie -18 noiembrie
Osiris este zeul renasterii si a lumii subterane. El este cel care a inventat agricultura si religia. Esti o persoana intreprinzatoare daca esti nascuta in aceasta perioada. Pasiunea si determinarea te conduc intotdeauna pe culmile succesului. Nu suporti sa fii criticat.

Isis: 11-31 martie, 18-29 martie, 19-31 decembrie
Isis incarneaza casatoria, medicina si magia. Daca faci parte din acest semn atunci esti o persoana cinstita. Debordezi de eneegie insa iti pierzi cu usurinta increderea in tine. Din nefericire, uneori nu esti inteles de persoanele din jurul tau.

Thoth: 01-19 aprilie, 08-17 aprilie
Thoth este divinitatea cunoasterii si a intelepciunii. Este zeul lunii si al comunicarii. Esti o persoana creativa. Cu totii te considera o persoana experimentata si inteligenta de la care au ce invata. Insa, tradarea altora te poate afecta enorm.

Horus: 20 aprilie – 07 mai, 12-19 august
Hiorus se numara prjntre cele mai vechi divinitati ale Egiptului. Este zeul suveran insarcinat cu vegherea asupra Egiptului. Cei care sunt nascuti in aceasta perioada sunt muncitori, binevoitori.

Anubis: 08-27 iulie, 29-13 iulie
Anubis este zeul infernului. Este zeul funerar al Egiptului Antic si stapanul necropolelor. Nu este nevoie sa te ingrijorezi. Personalitatea ta nu este deloc funesta. Chiar din contra, esti o persoana creativa, toleranta si empatica.

Seth: 28 mai – 18 iunie, 28 septembrie -02 octombrie
Seth este divinitatea haosului, a desertului si a metamorfozei. Persoanele nascute in aceasta perioada sunt cunoscute pentru faptul ca sunt aventuroase. Sunt gata de orice doar sa isi gaseasca persoana potrivita.

Bastet: 14-28 iulie, 23-27 septembrie, 03-17 octombrie
Divinitatea fertilitatii si matermitatii, Bastet vegheaza asupra fericirii din caminele oamenilor. Daca esti in cautarea unei vieti echilibrate si linistite inseaman ca esti nascut in aceasta perioada.

Sekhmet: 29 iulie-11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie
Esti atat de riguros in tot ceea ce faci incat unii au tendinta sa te caracterizeze drept mandru. Vizezi intotdeauna excelenta.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *